Ірина Крещенська провела селекторну нараду з відділеннями

 

Сьогодні, 30 вересня, під головуванням в.о. начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Ірини Крещенської відбулася селекторна нарада за результатами проведення комплексної перевірки діяльності управління та його відділень виконавчою дирекцією Фонду. У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів управління, начальники та працівники всіх відділень.

Йшлося про поглиблений аналіз викладеної в акті інформації щодо виявлених недоліків та зауважень, методи посилення контролю за використанням роботодавцями і застрахованими особами коштів Фонду, дотримання вимог чинного законодавства щодо проведення страхових виплат та матеріального забезпечення. Також обговорювали питання вдосконалення та покращення роботи з організації надання медичних та соціальних послуг, підвищення ефективності в організації профілактичних заходів та страхових експертиз, заходи з раціонального та ефективного використання коштів Фонду та організацію роботи щодо стану матеріально-технічної бази та забезпечення єдиного порядку документування і роботи з документами.

В. о. начальника управління І. Крещенська зосередила увагу присутніх на основних недоліках при проведенні аналізу акту комплексної перевірки управління та відділень, наголосила на їх недопущенні в майбутньому та покращенні виконавської дисципліни. «За підсумками ревізії підготовлено наказ управління «Про затвердження плану заходів щодо усунення порушень і недоліків, встановлених перевіркою» та який буде направлено всім відділенням задля забезпечення відповідного реагування та покращення роботи», - сказала в.о. начальника управління.

Начальниця відділу внутрішнього аудиту Любов Мартиненко повідомила, що відділом внутрішнього аудиту разом з іншими структурними підрозділами проведено системний аналіз викладеної в акті інформації та обговорила способи усунення встановлених у вимозі недоліків.

За підсумками наради її учасникам надано рекомендації щодо удосконалення подальшої роботи.