Шановні громадяни!

Прослухайте інформацію управління з питань цивільного захисту Київської обласної державної адміністрації.

Для профілактики захворювання гострою коронавірусню хворобою кожному громадянину слід відповідально дотримуватись санітарно-гігієнічних норм та правил.

При перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю та повідомте йому попередню історію подорожейВін вирішить чи потрібна ізоляція та госпіталізація. Залишайтеся вдома! Самоізоляція - найдієвіший спосіб убезпечити себе від інфікування.

Але, якщо у вас температура вище 38° і важко дихати, одразу викликайте швидку.

З метою мінімізації поширення коронавірусної хвороби комунальні служби виконують дезінфекційні заходи у приміщеннях, будівлях, спорудах. Просимо сприяння кожного громадянина у цьому.

Особливо звертаємо увагу мешканців області на виконання карантинних заходів під час вихідних та святкових днів. Обмежте своє пересування по вулиці та відвідування місць з масовим скупченням людей.

Для обмеження поширення коронавірусу встановлені на межі області контрольно-перепускні пункти для моніторингу стану здоров’я подорожуючих.

Для своєчасного реагування на питання щодо гострої коронавірусної хвороби в області працює гаряча лінія за номером 0-800-501-554.

Шановні громадяни! Дотримуйтесь санітарно-гігієнічних норм та правил, виконуйте обмежувальні заходи щодо недопущення поширення небезпечного захворювання. Так ви збережете своє здоров’я та життя.